FR NL
Home/

Over Autorijden.be


Naast de klassieke boeken voegen we een bijkomende dimensie toe aan de bestaande cursussen om het felbegeerde rijbewijs te behalen. De e-learning- en e-testingwebsite Autorijden.be richt zich tot alle aspirant-weggebruikers en alle bestaande chauffeurs die hun kennis van de wegcode willen opfrissen. Met dit onlineplatform leert u de huidige verkeersreglementering tot in detail kennen... én u past de opgedane kennis vanzelfsprekend ook toe in het verkeer.
 
U krijgt de leerstof aangeboden in verschillende modules met elk een eigen thema. Op die manier verwerkt u de informatie sneller, onthoudt u ze beter en leert u de modules op uw eigen tempo. De onlinemodules sluiten perfect aan bij de bestaande cursussen. Ook interessant: de kostprijs van de informatie op het onlineplatform Autorijden.be komt ongeveer overeen met die van de bestaande boeken. Alleen krijgt u op Autorijden.be de mogelijkheid om het examen een oneindig aantal keer af te leggen, waardoor de slaagkans op het officiële rijexamen aanzienlijk stijgt!
 
Maak een vlotte start met Autorijden.be
New Traffic Books brengt al meer dan een kwarteeuw het beroemde ‘groene boekje’ uit waarmee honderdduizenden aspirant-chauffeurs zich succesvol voorbereid hebben op hun theoretisch rijexamen.
Tijdens de voorbije 25 jaar is de wegcode grondig veranderd, om nog maar te zwijgen van de stijgende verkeersdrukte in ons land. Een grondige kennis van het huidige verkeersreglement is onontbeerlijk om probleemloos én correct door het moderne verkeer te laveren.
 
Autorijden.be is een eigentijdse, interactieve manier om die kennis over het verkeer te verwerven. Fouten worden snel gecorrigeerd, juiste antwoorden beloond. Deze website is opgebouwd rond twee centrale polen: e-learning en e-testing.
 
E-learning?
 
Via een interactieve tool bereiden aspirant-chauffeurs zich voor op hun rijexamen. We werken met een persoonlijk profiel, zodat gebruikers perfect zien hoe grondig ze de wegcode kennen. Iedereen bepaalt zelf aan welk tempo oefeningen gemaakt worden en hoeveel informatie er nog vergaard moet worden. Ook een praktijkgetrouwe examensimulator werd geïntegreerd, opdat de slaagkansen tijdens het officiële rijexamen zo hoog mogelijk zouden zijn.
 
E-testing?
 
Nadat u alle modules overlopen hebt, is het tijd om te controleren hoe goed u op de hoogte bent van de verkeersregels. Aan de hand van realistische verkeerssituaties en oefeningen test u of u klaar bent voor het rijexamen.
Hebt u uw rijbewijs al enkele jaren in bezit en beschouwt u zichzelf als een ervaren chauffeur? Test dan hier of u de wegcode nog voldoende kent! U hebt niets te verliezen: ofwel krijgt u van Autorijden.be de bevestiging dat u de (haast) perfecte chauffeur bent, ofwel vindt u op dit platform alle informatie terug die nodig is om uw verkeerskennis bij te schaven. Iedereen wint!